loading

Κατασκευή Πισίνας

Η Blue Line Waters προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες κατασκευής πισίνας σε όλη τη Λέσβο. Το εξειδικευμένο συνεργείο μας επισκέπτεται την περιοχή σας, προτείνοντας λύσεις ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Η δέσμευσή μας στην υπεροχή, την αποδοτικότητα και την αναγνώριση της από το πελατολόγιο μας, είναι μερικοί από τους τρόπους με τους οποίους η Blue Line Waters ανασχηματίζει και αναβαθμίζει τον κλάδο. Στη Blue Line Waters, καταλαβαίνουμε ότι η επιτυχία της εταιρείας μας εξαρτάται πλήρως από τις ικανότητες της ομάδας μας. Για τους λόγους αυτούς, η Blue Line Waters απαιτεί από την ομάδα των ειδικευμένων τεχνικών, μηχανολόγων μηχανικών και ειδικών σχεδιασμού να συνεχίσουν να παρακολουθούν συνεχώς μαθήματα για να διασφαλίσουν ότι παρέχουμε συνεχώς τις πιο σύγχρονες και προηγμένες διαθέσιμες υπηρεσίες. Η υπεροχή της Blue Line Waters σε τεχνογνωσία, πρωτοποριακή τεχνική και αφοσίωση έχει επιτρέψει στην εταιρεία μας να αναλάβει και να ολοκληρώσει μερικά από τα πιο απαιτητικά και μεγάλης κλίμακας προγράμματα και έργα στη Λέσβο, το Βόρειο Αιγαίο αλλά και σε όλη την Ελλάδα.

’Η Blue Line Waters έχει αναπτύξει μια εντυπωσιακή και αξιόπιστη φήμη στον κλάδο, η οποία μας επέτρεψε να καλλιεργούμε και να διατηρούμε επαγγελματικές συνεργασίες με πολλές άλλες εταιρείες, επιτρέποντάς μας έτσι να φέρουμε την καλύτερη δυνατή λύση σε κάθε μας έργο. Εδώ, στη Blue Line Waters, αναγνωρίζουμε ότι κανένα έργο, καμία πισίνα  και σίγουρα κανένα σπίτι δεν είναι «άλλη μια δουλειά» και μας ενθουσιάζει κάθε σας πρόσκληση να δημιουργήσουμε ακόμη ένα πρότυπο έργο.

Επιλογή Πισίνας

Η βασικές επιλογές σε ότι αφορά την κατασκευή μια πισίνας είναι μεταξύ σκυροδέματος ή προκατασκευασμένης. Μια πισίνα από οπλισμένο σκυρόδεμα έχει μεγαλύτερη ευελιξία στο σχήμα και το απόλυτο αισθητικό αποτέλεσμα, καθώς η κατασκευή μπορεί να υπερχειλίζει, να έχει καταρράκτη να καλύπτεται με ψηφίδα, πλακάκια ακόμη και βότσαλα.

Η προκατασκευασμένη πισίνα αποτελείται από ένα υψηλής ποιότητας μεταλλικό πάνελ και διατίθεται σε ένα κομμάτι. Υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων, διαστάσεων, επιχρισμάτων, στυλ επένδυσης, και σε μερικές μικρές κλίμακες δεν υπάρχει ανάγκη για ειδική άδεια για να την εγκαταστήσετε.

Τέλος, υπάρχει η επιλογή συνθετικών πολυεστερικών (υαλοβάμβακα) πισινών, οι οποίες δεν απαιτούν εσωτερική επικάλυψη.

Μάθετε περισσότερα για τις διαδικασίες κατασκευής κάθε τύπου και επιλέξτε τι ανταποκρίνεται καλύτερα στις προδιαγραφές του χώρου σας και τις προσωπικές σας επιθυμίες.

Συντήρηση Πισίνας

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
Το προσωπικό της εταιρείας μας είναι εκπαιδευμένο, έμπειρο, φιλικό και πάντα πρόθυμο να σας εξυπηρετήσει αλλά και να σας συμβουλεύσει σε ότι θέμα αφορά την καθαριότητα και την συντήρηση της πισίνας σας!
ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ
Παρέχουμε επίσης υπηρεσίες συντήρησης με πλήρη τεχνική επιθεώρηση με την χρήση υπερσύγχρονων μηχανημάτων και εξειδικευμένου προσωπικού.
ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ
Προσφέρουμε υπηρεσίες ελέγχου για την σωστή λειτουργία του μηχανικού και χημικού συστήματος της πισίνας, αποκατάσταση βλαβών και δυσλειτουργιών καθώς και καθαρισμό της πισίνας.
ΕΛΕΓΧΟΣ
Ο τακτικός έλεγχος της πισίνας είναι ζήτημα υγιεινής και δεν πρέπει να παραμεληθεί. Στην εταιρεία μας διαθέτουν την γνώση αλλά και τον εξοπλισμό για την σωστή συντήρηση της πισίνας σας.

Δραστηριοποιούμαστε στη Λέσβο και οπουδήποτε αλλού μας ζητηθεί σε όλη την Ελλάδα!

error: Alert: Content selection is disabled!!